Selvbetjening

Log ind på 'Min skat' her

I 'Min skat' kan du rette din selvangivelse, se din restance til det offentlige, se din slutopgørelse, søge tilskud til udenlandsk pension og udfylde dit forskudsskema.

Log ind på 'Min skat' her

Anmod om Coronapas - COVID-19 vaccination

Hvis du planlægger at rejse ud af Grønland og vil til Danmark eller Europa, kan du anmode om et dansk Coronapas kaldet ”Coronapas - COVID-19 vaccination”, for at kunne dokumentere at du er COVID-19 vaccineret.

Anmod her

Indberetninger af bivirkninger efter vaccination mod COVID-19

Her kan borgere der oplever bivirkninger efter at være blevet vaccineret mod COVID-19 indberette oplysninger om bivirkningerne til Landslægeembedet.

Indberet her

Kystnært fiskeri efter laks

Mangelfuld udfyldning af skemaet eller manglende dokumentation kan forlænge sagsbehandlingen af din ansøgning. Det er først muligt at fiske efter laks ved modtagelse af en licens.

Ansøg her

Naalakkersuisuts Kulturmidler

Selvstyret ønsker at støtte kulturlivet i Grønland, og udøvende kunstnere har derfor mulighed for at søge om tilskud fra Selvstyrets Kulturmidler til at gennemføre deres aktiviteter og projekter.

Ansøg her

Ansøg om tilskud

Forfattere og forlag der ønsker at udgive en bog eller bøger har mulighed for at søge om tilskud fra Naalakkersuisuts Kulturmidler.

Ansøg her

Ansøg om tilskud til filmvirksomhed

Selvstyret ønsker at støtte kulturlivet og herunder filmindustrien i Grønland, har du mulighed for at søge Selvstyret om tilskud til at producere film.

Ansøg her

Ansøg om arbejdslegater

De kulturelle arbejdslegater uddeles til professionelle, udøvende og skabende kunstnere med fast bopæl i Grønland.

Ansøg her
Borger

Velkommen til sullissivik.gl

Du er på vej på Sullissivik Borger. For at skifte til Erhverv, tryk på 'Erhverv' i toppen af siden.