Gruppeforsikring for fiskere, fangere og fåreholdere

Gruppeforsikringen er en forsikring imod arbejdsskader for selvstændige, der beskæftiger sig med fangst og fiskeri. Du har ret til at tegne denne tilskudsberettigede forsikring, hvis du som enkeltperson driver fiskeri og fangst, har et erhvervsfangerbevis, og dit fartøj er under 15 meter. Gruppeforsikringen dækker både ulykker og erhvervssygdomme.
Det er frivilligt at tegne forsikringen til dig selv, men har du ansatte er det lovpligtigt at forsikre dem imod arbejdsskader. Hvis du ikke tegner en forsikring for dine ansatte, kan du komme til at betale for de arbejdsskader dine ansatte/medhjælpere får.
Disse goder kan du få gennem gruppeforsikringen:
• Hvis du bliver sygemeldt, kan du have ret til dagpenge på op til 3.243 kr. per uge
• Hvis du får et mén efter skaden, kan du have ret til godtgørelse
• Hvis du får et indtægtstab efter skaden, kan du få et midlertidigt beløb som erstatning, er erstatning som udbetales løbende månedsvis
• Efter en skade hjælper vi med at få dig behandlet så hurtigt som muligt. Hvis du skal have en operation som følge af skaden, der ikke kan udføres i Grønland, kan vi sørge for at du kommer til Danmark for at få behandling

Årlig forsikring koster 1.800 kr.

Du kan læse mere om gruppeforsikringen på www.cfa.gl og tilmelde dig på www.gruppeforsikring.gl.
Selvstændige, som er medlem af gruppeforsikringen, skal ikke tegne forsikring eller foretage tilmelding til Arbejdsmarkedets Erhvervssygdomssikring for sine ansatte, da de ansatte også er sikrede under gruppeforsikringen.
Du kan se lovgivning omkring gruppeforsikring på Center for Arbejdsskaders hjemmeside.
Center for Arbejdsskader
Aqqusinersuaq 8, 9. sal
Postboks 156
3900 Nuuk

Telefon: 34 27 90 / 56 56 00
E-mail: cfa@aes.dk

Åbningstider:
Hverdage 10.00 - 12.00
Erhverv

Velkommen til sullissivik.gl

Du er på vej på Sullissivik Erhverv. For at skifte til Borger, tryk på 'Borger' i toppen af siden.