Godstransport

Ansøg her
Godstransport er flytning af dit indbo i forbindelse med start, afbrydelse og afslutning af din uddannelse. Godstransport skal som udgangspunkt foregå med skib.

Du kan få godstransport:
  • I container på op til 5,50 m3
  • Som stykgods på op til 5,50 m3

Har du 3 eller flere børn, kan du få bevilget 2 containere eller 11 m3 stykgods.
Har du børn, kan du få bevilget godstransport i forbindelse med uddannelsens start, afbrydelse og afslutning. Det kræver dog, at der er bevilget frirejse til barnet eller børnene, og at skoleopholdet eller praktikopholdet er af mere end 6 måneders varighed.

Studerende, der er par, kan få bevilget godstransport i forbindelse med deres uddannelses start, afbrydelse eller afslutning, når den normerede studietid for én af de uddannelsessøgende er mere end 20 måneder. Når begge har studeret på uddannelser, som hver har en længde på mere end 20 måneder, bevilges 2 containere eller stykgods på op til 11 m3.

Hvis du er enlig og ikke har børn, kan du få bevilget godstransport i forbindelse med uddannelsens afslutning. Det kræver dog, at uddannelsen har varet mere end 20 måneder.

Du kan ikke få godstransport, hvis du samtidig afslutter eller påbegynder et ansættelsesforhold, der berettiger til arbejdsgiverbetalt godstransport.

Du kan søge om godstransport på 2 måder:

Hvis du har MitID
Hvis du har et MitID kan du logge dig ind og ansøge direkte på sullissivik.gl.

Tryk på selvbetjeningen øverst og log ind med dit MitID, så er du i gang.

Hvis du ikke har MitID
Hvis du ikke har MitID, kan du gøre det på samme ansøgningsskema, du bruger til at søge om uddannelsesstøtte: Ansøgning om uddannelse og uddannelsesstøtte til uddannelser i Grønland.

Hent ansøgningsskemaet ’Ansøgning om uddannelse og uddannelsesstøtte til uddannelser i Grønland

Du kan også søge om godstransport hos din vejleder på dit uddannelsessted i Grønland, eller i de Grønlandske huse, hvis du studerer i Danmark.

Borger

Velkommen til sullissivik.gl

Du er på vej på Sullissivik Borger. For at skifte til Erhverv, tryk på 'Erhverv' i toppen af siden.