NemID kan ikke længere bruges til at logge på. Vil du anvende selvbetjeningsløsningerne, skal du logge ind med dit MitID.

Kontaktoplysninger

Kontakt myndighed

Personlige henvendelser vedrørende sagsbehandling:
Afdelingen Digital Kommunikation (DIA KOM) fra Digitaliseringsstyrelsen drifter sullissivik.gl som stilles til rådighed for myndigheder i Grønland.
Medarbejderne i afdelingen DIA KOM er webansvarlige for sullissivik.gl og besvarer ikke personlige henvendelser fra borgerne på vegne af en myndighed.
Medarbejderne i afdelingen DIA KOM sagsbehandler derfor ikke personsager, da afdelingen kun arbejder med indholdet på hjemmesiden.
Derfor skal I være opmærksom på, at DIA KOM ikke skal inddrages i sagsbehandling.

Henvendelser vedrørende status på ansøgninger:
Ansøgningerne via sullissivik.gl bliver sendt direkte til de rette myndigheder. DIA KOM (som webansvarlige) modtager derfor ikke ansøgningerne.
DIA KOM sørger for den tekniske del og arbejder derfor ikke med personsager, og dermed besvarer ikke henvendelser på vegne af en myndighed.
Derfor bedes borgere at kontakte deres lokale borgerservice eller den sagsbehandlende myndighed, hvis de har spørgsmål vedrørende deres ansøgninger som de har sendt fra sullissivik.gl

Kontakt DIA KOM

Ved tekniske fejl:
Der er forskellige tekniske fejl, du -som bruger- kan komme ud for på sullissivik.gl
For at finde ud af hvilken teknisk fejl der er tale om, har vi brug for et skærmbillede, så vi kan se hvad der vises på din skærm.

Hvis du sender os et skærmbillede, kan vi finde ud af hvad fejlen er i dit tilfælde.
Når du har sendt et skærmbillede, undersøger vi hvad det er, så kan vi svare på dit spørgsmål og hjælpe dig på vej.

Forsendelse af CPR.NR via mail:
Hvis du har sendt CPR.NR, når du skriver en e-mail til os, gør vi dig opmærksom på, at vi censurerer CPR.NR når vi besvarer din henvendelse, da disse er personfølsomme oplysninger ifølge Persondataloven.

Med venlig hilsen:
Digital kommunikation
Digitaliseringsstyrelsen

 

Borger

Velkommen til sullissivik.gl

Du er på vej på Sullissivik Borger. For at skifte til Erhverv, tryk på 'Erhverv' i toppen af siden.