Du skal stadig bruge dit NemID for at logge på selvbetjeningsløsningerne.

Om sullissivik.gl

Sullissivik.gl er et online redskab, der skal hjælpe borgerne og servicemedarbejderne med at søge oplysninger inden for forvaltningsområderne i det offentlige Grønland.

"Sullissivik" er grønlandsk for "stedet for borgerservice" og sullissivik.gl er en online portal dedikeret til at levere netop det; borgerservice. Alle offentlige serviceydelser, som er velegnede til elektronisk interaktion eller som kan forbedres via elektroniske kanaler, er samlet på sullissivik.gl. Derfor behøver du kun at gå ét sted for at gennemføre alle dine forretninger med Selvstyret og kommunerne.

Information
På sullissivik.gl kan du søge efter og få adgang til en mangfoldighed af oplysninger fra centrale og lokale departementer og forvaltninger. Du kan finde:
  • Information om ethvert offentligt borgerrelateret emne. Det kan f.eks. være om SKAT, byggetilladelse, uddannelse, borgerlig vielse samt jagtbeviser og licenser
  • Oplysninger om, hvordan du søger om de fleste offentlige serviceydelser. Det kan f.eks. være om arbejdsmarkedsydelser, daginstitutionsplads, bopælsattest samt alders- og førtidspension
  • Kontaktinformationer til Selvstyret og kommunerne

Selvbetjening
Via sullissivik.gl kan du betjene dig selv. Det betyder, at du kan søge om en bred vifte af offentlige serviceydelser. Sullissivik.gl understøtter 2 måder at gøre dette:
  • Du kan udfylde en online-formular og sende den direkte til den pågældende forvaltning
  • Eller du kan udfylde en formular, udskrive den og sende den med posten

Borgerfokus
Sullissivik.gl er udviklet med Grønlands borgere i tankerne. Derfor:
  • Er alt forklaret grundigt på både grønlandsk og dansk
  • Er alt skrevet i et let forståeligt sprog
  • Er alt designet så det er let og lige til at bruge
  • Vil nye artikler blive publiceret i takt med borgernes efterspørgsel
  • Vil nye selvbetjeningsløsninger blive udviklet i takt med borgernes efterspørgsel

Sullissivik og lovgivningen
Alle artikler på sullissivik.gl er skrevet ud fra loven og alle artikler opdateres løbende i takt med at loven ændres. Skulle det alligevel ske, at der ikke er overensstemmelse mellem artiklerne på sullissivik.gl og loven, er det loven der gælder.

Har du spørgsmål om sullissivik.gl eller oplever du, at du bliver misledt på sullissivik.gl, må du meget gerne kontakte sullissivik enheden.

Vi ønsker dig det bedste med at bruge sullissivik.gl.

Sullissivik teamet
sullissivik@sullissivik.gl
Borger

Velkommen til sullissivik.gl

Du er på vej på Sullissivik Borger. For at skifte til Erhverv, tryk på 'Erhverv' i toppen af siden.