NemID kan ikke længere bruges til at logge på. Vil du anvende selvbetjeningsløsningerne, skal du logge ind med dit MitID.

Selvbetjeningsløsninger

På sullissivik.gl har borgerne og virksomhederne adgang til en lang række selvbetjeningsløsninger, som hjælper med at klare ærinder med det offentlige alle tider af døgnet, om de befinder sig i en bygd eller by i Grønland.

Ved at have selvbetjeningsløsninger på sullissivik.gl sikrer myndigheden, at kunne give en digital service til borgerne eller virksomhederne alle tider af døgnet.

Der er 2 typer af selvbetjeningsløsninger på sullissivik.gl:

  • Digitale blanketter og
  • Integrerede selvbetjeningsløsninger

 

En digital blanket er en fysisk blanket der er digitaliseret på sullissivik.gl.

En digital blanket er med til at minimere fejloplysninger og udfordringer med ulæselig håndskrift og kan sikre, at borgeren eller den erhvervsdrivende udfylder alle felter, før blanketten indsendes. På den måde undgår myndigheden at få en udfyldt blanket med manglende oplysninger, da felter i den digitale blanket kan gøres obligatoriske at udfylde.

Klik her for at åbne "Om digitale blanketter"

En selvbetjeningsløsning er en digital tjeneste, hvor brugeren –typisk en borger eller en erhvervsdrivende - kan betjene sig selv digitalt, i stedet for at henvende sig direkte til en myndighed, ved at ringe eller møde fysisk op.

Selvbetjeningsløsningen er integreret med myndighedens bagvedliggende systemer, således at dele af deres arbejdsgange simplificeres eller automatiseres.

sullisivik.gl fungerer som en dør ind til myndighedernes selvbetjeningsløsninger. Når du trykker på en knap til en selvbetjeningsløsning forlader du sullissivik.gl og går ind i en myndigheds løsning.

Klik her for at åbne "Om integrerede selvbetjeningsløsninger"

 

Borger

Velkommen til sullissivik.gl

Du er på vej på Sullissivik Borger. For at skifte til Erhverv, tryk på 'Erhverv' i toppen af siden.