Statistik over brugen af sullissivik.gl

Sullissivik.gl statistikken er inddelt i to overordnede områder: unikke brugere og emner. Som nyt kan man også se statistik for brugen af det services (selvbetjeningsløsninger) der er på sullissivik.gl.

Formålet med området ”unikke brugere” er at overvåge antallet af brugere på sullissivik.gl, hvor de kommer fra og hvilket sprog de anvender. Formålet med området ”emner” er at overvåge hvilke emner brugerne anvender.

Statistik for Selvbetjeningsløsninger

Statistikken viser Totale events og Unikke events. Dvs. at hvis man i samme session klikker på en selvbetjeningsløsning 2 gange, så tæller det for 2 totalt event, men kun 1 unik event.

Statistik på onlineforms og selvbetjeningsløsninger blev først sat op d. 22 januar 2014.

Unikke brugere

En unik bruger tæller maksimalt som én bruger per dag. Hvis en computer anvendes flere gange på samme dag til at tilgå sullissivik.gl, tæller det kun som én unik bruger.

Emner
Brugernes anvendelse af de enkelte emner på sullissivik.gl måles i Hits. Et emne tildeles et hit hver gang en artikel under det respektive emne åbnes. Emnerne er opdelt efter strukturen på sullissivik.gl og stemmer derfor ikke fuldstændig overens med ressortområderne i Selvstyret og i kommunerne.

 

Borger

Velkommen til sullissivik.gl

Du er på vej på Sullissivik Borger. For at skifte til Erhverv, tryk på 'Erhverv' i toppen af siden.